MAGNOLIA STATE

T(0318) 619 145

Bel mij terug

Heeft u interesse in een woning uit ons aanbod? Laat u door ons terugbellen:

Magnolia State

Deel deze pagina op:

Magnolia State Ede Verhage van Grootheest makelaars

 

 


Na jarenlang braak te hebben gelegen gaat er nu dan eindelijk echt iets gebeuren op het terrein waar vroeger kantoorinrichter Magnolia was gevestigd. De eigenaar van de grond was voorheen de BAM. Door de crisis kwam het project, zoals zoveel projecten destijds, volledig stil te liggen. Er is door de vorige eigenaar gekeken naar de mogelijkheid om hier zorgappartementen te ontwikkelen. Maar uiteindelijk kwam men tot de conclusie dat deze locatie te mooi is voor een grootschalig zorgproject.

Magnolia State is centraal gelegen op historische grond in het hartje Ede en op loopafstand van het centrum van Ede en op tien minuten fietsen van de Ginkelse Heide. Rond 1180 woonden de eerste bewoners van de villa's aan de Stationsweg letterlijk aan de uitlopers van de Ginkelse Heide.

De urban villa's en de parktuin zijn geinspireerd op deze rijke historie en de natuur van de Veluwe. In het ontwerp komen de Veluwse natuurelementen als heide en berken weer terug aan de Stationsweg. Magnolia State biedt u het comfort van wonen in het centrum en het genot van de Veluwe.

 

Om een optimale woonruimte te creeren zijn alle appartementen naar eigen wens in te delen. De appartementen worden geleverd inclusief luxe keuken en badkamer, ook te bepalen naar eigen wens, zodat u van het appartement helemaal uw thuis kunt maken.

 

Met de sfeerimpressies, uitgewerkte plattegronden en ander beeldmateriaal willen wij u een uitgebreide impressie geven van het bijzondere karakter van Magnolia State.

 

Villa namen

 

VILLA MAIA
De van oorsprong Griekse godin Maia werd door zowel de Grieken als de Romeinen vereerd. Maia is de godin van de lente, de jeugd en de liefde. De Romeinen vereerden de Griekse godin opdat ze de dingen van de natuur zou laten groeien. De aandacht voor de natuur karakteriseert niet alleen Maia, maar ook Magnolia State.

 

VILLA FLORA
Flora was de Griekse godin van de lente, de bloesem en de bloemen. Ter ere van Flora werd een groot feest gevierd als de aankondiging van de bloesem en het groene seizoen. Met de bescherming van Flora zal Magnolia State volledig tot bloei komen.

 

VILLA HESTIA
In de Griekse mythologie was Hestia van oorsprong de godin van de natuur. Deze betekenis is enigszins naar de achtergrond geschoven. Hestia is het name bekend als de godin van de huiselijkheid. De huiselijke sfeer in combinatie met de aandacht voor de natuur kenmerkt zowel Hestia als ook Magnolia State.

 

 Prijzen vanaf €399.000,00. 

 

 

 

Bel mij terug

Heeft u interesse in een woning uit ons aanbod? Laat u door ons terugbellen:

© 2015 Verhage van Grootheest Makelaardij BV | Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Realisatie: Verbakel Internet & Reclame