OP ENKA

Wonen met de Veluwe als achtertuin!

T(0318) 619 145

Bel mij terug

Heeft u interesse in een woning uit ons aanbod? Laat u door ons terugbellen:

OP ENKA

Deel deze pagina op:

 ENKA - Een buurt met karakter

 

De charme van Enka zit hem deels in de rijke historie. Naast prachtige, nieuwe woningen staan oude gebouwen met karakter. Fabrieksgebouwen waar tot 2002, zo'n 80 jaar lang, kunstzijde werd geproduceerd.De vraag naar kunstzijde ontwikkelde zich begin 1900 met een enorme vaart. De Enka - zoals de Nederlandsche Kunstzijdefabriek werd genoemd - besloot een vier keer zo grote fabriek in Ede te bouwen. Men koos deze locatie vanwege het 'zachte' water in Ede, de relatief lage grondprijs en de ideale transportverbinding bij het spoor. 

Enka was niet alleen op economisch gebied actief, maar zeker ook op sociaal, medisch en cultureel vlak. Een eigen woningbouwvereniging, ondersteuning van het verenigingsleven, scholing en medische opvang met een eigen bedrijfsarts waren onderdeel van Enka. Het Enka mannenkoor, de Reehorst en het Enka tuindorp zijn de levende bewijzen. 

Neemt contact met ons op voor meer informatie via ons contactformulier

 


 

ENKA Het Carré 37 woningen 

 

 

 

Het Carré: 37 woningen, verkoop gestart

 

Het Carré Op Enka is het dynamische hart van de wijk. Een eigentijdse buurt met pleinen, gezellige doorkijkjes en levendige straten. Hier wordt wonen en werken gecombineerd en lopen binnen en buiten naadloos in elkaar over. Een ideale woonplek vol gezelligheid, reuring en de rust en ruimte van de Veluwe. In dit plan worden 37 eengezinswoningen gerealiseerd. Bekijk alvast de woningomschrijvingen en schrijf je in. Wij nodigen je dan persoonlijk uit voor de start verkoop die plaats zal vinden in het bijzondere ‘Kantinegebouw OP ENKA’.

 


 

ENKA GROTE SCHOORSTEENPLEIN

 

Elf robuuste aantrekkelijk geprijsde woningen aan het Schoorsteenplein zijn in verkoop. De woningen zijn ideaal voor starters, maar ook voor singels, die op zoek zijn naar een comfortabel èn praktisch huis.

De huizen krijgen een monumentale uitstraling mede door het stoere metselwerk met onbezande Wasserstrich gevelstenen.
Voor nog geen € 180.000 v.o.n. kun je een compleet huis met ruime woonkamer, twee slaapkamers, aparte ruimte voor je wasmachine, bergkast, flinke badkamer en heerlijk terras over de hele breedte van de woning met ochtend -of avondzon, verwachten. Door de dubbele openslaande deuren haal je buiten zó binnen. De huizen staan rug aan rug en zijn gelegen op het Schoorsteenplein: daar ontmoeten natuur (de bosrand) en de rijke industriële geschiedenis van ENKA (de monumentale schoorsteen) elkaar op een spannende manier; een hele bijzondere plek om te wonen dus.

 

 


 

ENKA DE HOVEN 

 

 

VERKOCHT

 

Was u niet in de gelegenheid om de start verkoop te bezoeken? De verkoopdocumentatie ligt voor u klaar bij ons op kantoor! Kom langs voor meer informatie en ontvang onder andere de brochure van de nieuwe fase.

 

Kijk ook op: http://www.enka-ede.nl/aanbod-dehoven-52w/aanbod/

Toelichting op de Fase:
In navolging op de 39 woningen, waarmee begin juli 2016 gestart is met de bouw, worden 52 woningen ontwikkeld in de woonbuurt De Hoven. Hier woont u in een dorpse setting. Uw huis staat aan één van de gezellige hofjes of mooie lanen, waar u alleen even de straat moet uitlopen voor een lekkere boswandeling. In dit plandeel komen eengezinswoningen, twee-onder-één-kap woningen en woningen met een slaap- en badkamer op de begane grond. Met veel woningvariatie en uiteraard weer mooie gedetailleerd; voor elk wat wils.
 


 ENKA HOMEMADE

Uniek Op Enka! Ontwerp zelf jouw woning met het HOMEMADE concept! 
Kwaliteit en variatie zijn de sleutelwoorden bij de ontwikkeling OP ENKA. In deelplan Carré gaan we nog een stapje verder want je ontwerpt jouw woning helemaal zelf met het HOMEMADE concept! Je kunt kiezen uit verschillende breedtes van de woningen, maar je kunt zelfs ook je eigen gevelsteen of voordeur bepalen. Uiteraard zijn er aan de binnenzijde van de woning ook talloze varianten te kiezen, zodat je je eigen woonsfeer kunt samenstellen!

 


 

ENKA De Smederij 

Karakteristieke (geschakelde) 2^1 kapwoning

ALLE WONINGEN VERKOCHT OF ONDER OPTIE.

 


 

ENKA De Hoven

 


ENKA De Hoven

In deelplan de Hoven komen 39 nieuwe woningen in maar liefst 4 verschillende hoofdtypes. Die types verschillen onderling ook weer van elkaar én je hebt als koper alle mogelijkheden voor het realiseren van jou persoonlijke woonwensen. Kortom, veel te kiezen dus.

De laatste woningen van de Hoven zijn reeds onder optie gegaan. 

Interesse in deze woningen, schrijf u in voor de volgende fase!

 


 

ENKA Rijwoningen Verhage van Grootheest Makelaar Ede

ENKA Grote Schoorsteenplein - 11 Rijwoningen

VERKOCHT.

 

 


 

Enka Bungalows Verhage van Grootheest Makelaar Ede

ENKA Patiobungalows aan het Grote Schoorsteenplein

Verkocht


 

Enka Twijnerij Verhage van Grootheest makelaar Ede

ENKA - VRIJE KAVELS

De Twijnerij

De vrije kavels in de Twijnerij. Wonen op de manier zoal u zelf wilt. Met de architectuur die bij uw smaak past, de indeling die aan uw gezinssituatie tegemoet komt. In dit project koopt u bij ons een bouwrijpe kavel en gaat u samen met uw architect aan de slag om uw ideale huis te realiseren.

 

De Bosschage

De Bosschage is een plek met een unieke ligging; aan de nooroostrand van het plangebied, pal tegen de Veluwe. In de overloop van bos naar bebouwing blijft het bestaande karakter van het gebied intact. De vrijstaande villa's domineren straks niet het beeld, maar zijn er te gast. 

Bel mij terug

Heeft u interesse in een woning uit ons aanbod? Laat u door ons terugbellen:

© 2015 Verhage van Grootheest Makelaardij BV | Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Realisatie: Verbakel Internet & Reclame