Begeleiding
BIJ VERHUUR

T(0318) 619 145

Bel mij terug

Heeft u interesse in een woning uit ons aanbod? Laat u door ons terugbellen:

Te Huur

Deel deze pagina op:

ENKA HUIS

In het Carré, het hart van Enka vind je op loopafstand van het station het Enka Huis. Een markant appartementengebouw met een heerlijke binnentuin. De huurappartementen in het Enka Huis beschikken ook over een eigen balkon of loggia. 

De 49 huurappartementen in het Enka Huis zijn verschillend van opzet en formaat. Er zijn 14 typen woningen van 49 tot zelfs 103 m2 met twee balkons. Alle woningen beschikken grote raampartijen, openslaande deuren naar de buitenruimte en een luxe complete Bribus keuken.

Bel of mail voor meer informatie en neem een kijkje op  www.enkahuis.nl. 

 


 

71 APPARTEMENTEN GROTESTRAAT/ BUNSCHOTERPLEIN #MEETEDE

Een top locatie in het centrum van Ede dat is waar Meet Ede zich bevindt. Met leuke winkels en gezellige restaurants / café’s om de hoek is het hier fijn wonen. Niet voor niks heet het project ‘Meet’ Ede. Ontmoet nieuwe mensen, ontmoet je vrienden en ontmoet je buren in de binnentuin. Let’s meet?

Alle appartementen zijn op dit moment verhuurd. Toch interesse? Laat je gegevens bij ons achter, zo kunnen we je op de hoogte houden mocht er een appartement vrij komen! Wellicht kan jij dan ook op deze top locatie komen wonen! info@verhage.nl / 0318-619145. 

 


APPARTEMENTEN OLDENHOFPLANTSOEN/ PLATTEELHOF

Appartementen met optionele zorgfaciliteiten

Deze 54 appartementen zijn onderverdeeld in vijf typen

• Driekamerappartementen 90m2 (Oldenhofplantsoen)
• Driekamerappartementen 70m2 (Platteelhof)
• Driekamerappartementen 70m2 in aanmerking komend voor huurtoeslag (Platteelhof)
• Penthouses 110m2 (Oldenhofplantsoen)
• Penthouses 90m2 (Platteelhof)

Wilt u meer weten? U kunt dan contact met ons opnemen via 0318 - 619 145. Indien u zich wilt inschrijven kan dit via een inschrijfformulier die ook via ons kantoor is aan te vragen: info@verhage.nl of klik hier

 


 

Bel mij terug

Heeft u interesse in een woning uit ons aanbod? Laat u door ons terugbellen:

© 2015 Verhage van Grootheest Makelaardij BV | Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Realisatie: Verbakel Internet & Reclame