EVEN
VOORSTELLEN

T(0318) 619 145

Bel mij terug

Heeft u interesse in een woning uit ons aanbod? Laat u door ons terugbellen:

Wie zijn wij?

Deel deze pagina op:

 


Wie zijn wij:

 Let us introduce ourselves! Als kantoor kenmerken wij ons door een persoonlijke benadering en korte lijnen. Dankzij onze certificering heeft u als klant de zekerheid dat de kennis in huis is! Door de diversiteit van onze medewerkers kunnen wij u vakkundig adviseren en tevens efficiënt werken.

 


 

Arjan van Grootheest (Makelaar)

heeft na zijn HEAO opleiding in Groningen (afstudeerrichting makelaardij) eerst enkele jaren bij een groot makelaarskantoor in Amersfoort gewerkt. Daar heeft hij ruime ervaring opgedaan met de verkoop van nieuwbouwprojecten in de welbekende nieuwbouwwijken Kattenbroek en Nieuwland. In 1998 maakte hij echter de overstap naar zijn geboorteplaats Ede. Vanaf augustus 2005 is hij kantoordirecteur.

 

 Lisa-Lotte Benthem (Assistent Makelaar):
 

"Geruime tijd heb ik als Klant Manager ervaring op mogen doen in de Makelaardij. Klant Manager ben ik ruim twee jaar met veel plezier geweest. In deze periode ben ik verdere opleidingen gaan volgen om door te groeien in de makelaardij. Met veel enthousiasme ben ik u / de klant nu van dienst. 

 


 

Anne Zoutewelle (Assistent Makelaar): 

'In samenwerking met een zeer enthousiast en gedreven team ben ik nu ruim een jaar werkzaam op de binnendienst bij Verhage van Grootheest Makelaardij. Binnen ons kantoor houd ik mij voornamelijk bezig het onderhouden van klantcontact, verhuur, administratieve afhandelingen en andere diverse werkzaamheden. Een afwisselende baan met veel uitdaging. Afgelopen jaar heb ik mijn opleiding tot Assistent Makelaar afgerond. Per september 2017 hoop ik te starten met de opleiding tot Kandidaat Makelaar. Hiermee hoop ik mijn kennis en werkzaamheden te kunnen uitbreiden. Wij zijn u graag van dienst.' 

 
Louise van Roekel:

"Meer dan tien jaar ervaring heb ik als secretaresse in het vastgoed en notariaat. Na de opleiding Toeristisch Management aan Hogeschool Schoevers heb ik een aantal vastgoed gerelateerde opleidingen succesvol afgerond in de vorm van onder meer de vastgoedpraktijkopleiding alsmede het kernprogramma van HBO rechten. De diversiteit in werkzaamheden gecombineerd met het contact met zowel de zakelijke als particuliere opdrachtgever maken de makelaardij tot een mooie werkplek!

 

Bel mij terug

Heeft u interesse in een woning uit ons aanbod? Laat u door ons terugbellen:

© 2015 Verhage van Grootheest Makelaardij BV | Gebruiksvoorwaarden | Privacybeleid | Realisatie: Verbakel Internet & Reclame